Galerie Foto Galerie video Carte de oaspeti

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

Anunțuri proiecte

UAT COMUNA FARAOANI DERULEAZA IN PARTENERIAT CU UAT JUDETUL BACAU proiectul intitulat: "Dezvoltarea infrastructurii hardware si software pentru oferirea de servicii de e-administratie inclusiv gestionarea registrului agricol in format electronic in judetul Bacau

În componenţa comunei Faraoani intră astăzi satele: Faraoani (centrul administrativ al comunei) şi Valea Mare (în partea nordică a satului Faraoani, de-a lungul pârâului Valea Mare).

Fiecare dintre ele are în componenţă mai multe sectoare de sat. Astfel, în Faraoani acestea sunt: Cacova Mare, Cacova Mică, Moghioroş şi Costişa sau Costiţa, iar în Valea Mare: Valea Dragă, Valea de Jos, Valea de Sus şi Valea Schitului. Asupra tuturor ne vom opri mai detaliat în capitolul dedicat organizării teritorial-administrative.

În vecinătatea comunei Faraoani se află comuna Cleja în partea de sud, satul Valea Seacă în partea nordică, satul Galbeni spre est şi o întinsă zonă de dealuri şi păduri spre vest.

Faţă de principalele căi de comunicaţie, comuna Faraoani se găseşte la aproximativ 2 km. de şoseaua naţională E.85 şi la aproximativ 4 km. depărtare de calea ferată cu gara : "Halta Siret".

Anunt prealabil privind afisarea publica a documentelor tehnice ale cadastrului

ANUNT IMPORTANT

   UAT COMUNA FARAOANI din judetul Bacaua anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul cadastral nr.3 incepand cu data de 14.10.2016 pe o perioada de 60 de zile la sediul Primariei Faraoani, conform art.14, alin (1) si (2) din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr.7/1996 , republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

      Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul Primariei Comunei Faraoani si pe site-ul Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Documentele pot fi consultate mai jos

Înapoi


Chestionare

Cum vi se pare noul site?

Complet

Necesita imbunatatiri

Votează